Művészet

2023.06.02. 14:37

Meghosszabbították a Munkácsy-díjas szobrász drót alkotásaiból nyílt tárlatát Gyarmaton

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították Csemniczky Zoltán, Munkácsy-díjas szobrász drót alkotásaiból nyílt kiállítását. A tárlat így június 11-ig, vasárnapig tekinthetik meg az érdeklődők Balassagyarmaton.

L. Zs.

Csemniczky Zoltán alkotásait június 11-ig, vasárnapig tekinthetik meg az érdeklődők

Forrás: Nool

Fotó: L. Zs.

Mint arról korábban beszámoltunk: rendkívüli vizuális élményt nyújtanak Csemniczky Zoltán alkotásai, amelyekből a Jánossy Képtárban nyílt kiállítás Balassagyarmaton április elején.

A Horváth Endre Galéria egykori vezetőjének, a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központ nyugalmazott igazgatójának, nem mindennapi anyagból készült alkotásai láthatók a képtárban. A drótból formált alakokat több szögből szemlélve más-más látvány tárul a látogatók elé.

A tárlat a tervek szerint június 3-ig, szombatig tekinthették volna meg az érdeklődők a Jánossy Képtárban, azonban a nagy érdeklődés miatt a szervezők június 11-ig, szombatig  meghosszabbították a kiállítást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában