Nool.hu videó

2024.05.27. 11:26

Ezreket vonzott a Wellhello Balassagyarmatra (fotók, videó)

Özönlött a tömeg a Wellhello koncertjére a balassagyarmati majális második napján a Palóc ligetbe, amelyet a helyi önkormányzat és a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ szervezett. Közel 5 ezren tomboltak a 10 éves zenekar hatalmas slágereire.

Lukács Zsófia

Az Ujjé, a ligetben! kétnapos eseményen a folk- és a modern zene is szerepet kapott. Mint arról már beszámoltunk: szombaton a Vadóka Egyesület táncos-zenés forgataga és a Csík Zenekar nagy sikerű koncertje nyitotta az eseményt. Vasárnap pedig ismét megtelt a liget, ahol modern zene, tánc és számtalan gyermekprogram várta a látogatókat.

Wellhello Balassagyarmaton
Tombolt a közönség a Wellhello vasárnapi koncertjén
Fotó: Lukács Zsófia / Forrás: Nool.hu

Vasárnap este 8 órakor nyitotta meg kapuit a szabadtéri színpad a koncertezők előtt. A nap sztárvendége, a Wellhello, azaz Fluor Tomi és Diaz pedig olyan felfokozott hangulatot csinált, hogy a közönség biztosan sokáig emlékszik majd rá. A 10 éves zenekarra közel 5 ezren voltak kíváncsiak, a tömeg pedig együtt énekelte a kedvencével azokat a slágereket, mint például a Rakpart, vagy a Sokszor volt már így.

– Szeretnénk minél több színes programot kínálni a balassagyarmatiak és a környékbeliek számára. A nyár nyitányaként szervezett majálisnak a Palócliget adott otthont. A szervezésnél törekedtünk arra, hogy minden érdeklődési kört kiszolgáljunk, így a folk- és a modern stílust kedvelők is hangulatos estén vehettek részt – fejtette ki Golyán Krisztina, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ igazgatója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában