Nool.hu videó

2024.06.17. 11:32

Salgótarján nyílt utcáján verték egymást a pankrátorok

Az XWP immár 12. alkalommal rendezte meg a Fight Night nevezetű pankrációs gáláját. Salgótarján utcáján sem állt meg a harc.

Bakos László

Az estét egy elvarratlan mérkőzéssel nyitották meg, ugyanis a Blood Money oszlopos tagja, Ken Pyro (aki legutóbb sérülés miatt nem tudott jelen lenni) megmérkőzött a Rocksztárral, azaz Danny Roxxal. Brutális mérkőzés zajlott köztük, elvégre a mezőny a Hardcore bajnoki övért ezen az estén négy főre szűkült. Hatalmas, „véres harc” árán ugyan, de Pyro nyert, és azonnal követelte is Gulyás Öcsitől, hogy jöjjön ki a függöny mögül, és mérkőzzenek meg. Pyronak a telhetetlensége okozta a vesztét, hiszen a friss Gulyás Öcsi legyőzte őt, így ő biztos továbbjutó a legjobb négybe.

Salgótarján: az út közepén sem állt meg a harc
Salgótarján: az út közepén sem állt meg a harc
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Ezután Blaze csapata mérkőzött meg Sentinel csapatával. Blaze hozta magával a mérkőzésre Eriket, valamint Greget, ellenfelük pedig Sentinel, a „csabai csípős” Krizsán Péter, és a „magyar csodaszarvas” Wonder Haze voltak. Bár szinte végig uralta a mérkőzést Sentinel alakulata, a győzelmet Blaze gárdája húzta be. Ezután érkezett a Samoai tank, Ozzy Spencer, akinek a KFT vezérével, Amonnal kellett szembenéznie. Bár Amon mindent bevetett, és ráuszította embereit Ozzyra, nem járt sikerrel, ugyanis Ron Corvus sietett Ozzy segítségére, hogy kiegyenlítse az erőviszonyokat. Ennek köszönhetően Ozzy is továbbjutott a legjobb négy közé.

A szünet után a hazaiak nagy kedvence, a dojo vezetője, Ron Corvus és Jónás mérkőzése következett. A személyes ellentétek tisztán látszódtak, ugyanis Corvus végigverte Jónást egészen az utcai buszmegállóig. Hatalmas verekedés zajlott köztük a nyílt utcán és a dojoban egyaránt. A KFT tagja számíthatott a csapattársaira, így Jónás beverekedte magát az elődöntőbe.

Ezután lett volna Oláh Gyuszi, azaz OG, és csapattársa, Ryan Bait küzdelme, azonban korábban Gulyás Öcsi súlyosan megverte Baitet, aki nem állt készen a küzdelemre. OG nem is tűrhette ezt, hogy legjobb barátját megverte régi nemezise, ezért azonnal egymásnak is estek. A teljes öltözőnek ki kellett rohannia, hogy a két felbőszült pankrátort szétválasszák, akik Ryan sérülése miatt már biztosan találkozni fognak egymással szemtől szemben is.

A főmérkőzésen az XWP nehézsúlyú bajnoka, Maverick szállt szembe a kazári Laskafesztiválon megrendezett Battle Royal győztesével, Gulyás Vilmossal. A végsőkig harcolt a két birkózó, Vilmos még a befejező mozdulatát is bevitte Mavericken, ám mindhiába, Maverick megvédte a bajnoki titulusát.

Július 11-én, csütörtökön Tiszaföldváron, majd július 24-én, szerdán a salgótarjáni dojoban is szurkolhatnak kedvenceiknek a lelkes pankráció rajongói. Augusztusban pedig ismét irány a strand medencéje, és a Holtpont, a hardcore tournament elődöntőivel és döntőjével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában