Tündérszépek fotózás

2024.04.17. 13:50

Újabb tündérszép nógrádi lányt kaptunk lencsevégre

Fények, kamerák, gyönyörű modellek: hétfőn folytatódott a Tündérszépek szépségversenyre jelentkező nógrádi hölgyek fotózása, ahol ezúttal is valódi szépségekről készültek portréképek. Bemutatjuk most Jakubovics Mónikát, aki nem először pózolt a fényképezőgép előtt.

Sipos Nina Vivien

Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Jakubovics Mónika többi fényképét is és szavazz!

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

A 2024-es évben immár ötödik alkalommal elinduló Tündérszépek országos szépségverseny számos nagyszerű lehetőséget rejt magában azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék kipróbálni a modellkedést és szívesen megismerkednének a szépségipar kihívásokkal teli területével. Fóris Andrea, az első nógrádi jelentkező már túl van a portfólió fotózásán, hétfőn pedig ismét gyönyörűséges lányok pózoltak Hüvősi Csaba, profi fotósunk fényképezőgépe előtt.

Most bemutatja Nógrád vármegye egyik legújabb szépségét, aki bátran mosolygott és rutinosan pózolt a kamera villogó fényében.

Jakubovics Mónika 165 centiméter magas, csillagjegye a mérleg. Kedvence a mézes csirke és a narancslé. Legszívesebben latin zeneszámokat hallgat. A Zara „Someday Sometimes” nevű parfümjét szereti használni, mindennap ezzel az illattal fújja be magát. A Tündérszépek megmérettetés fiatal jelentkezője jelenleg a vendéglátásban dolgozik szakácsként. Szabadidejében imád sportolni, fotózni, valamint nagyon érdekli őt a média világa is. Példaképe, illetve motivációja a nemzetközi sikereket elért modell, Palvin Barbara.

A lány, akinek több ezer követője van TikTokon és Instagramon

– Azért neveztem a versenyre, mert rendkívül érdekel a modellkedés és szeretnék majd a jövőben elhelyezkedni a szépségipar ezen területén. Természetesen biztattak a családtagjaim, a barátaim és a közeli ismerőseim is, hogy próbáljam meg a szépségversenyt. Ők támogatnak engem ezen az úton – árulta el a 23 éves bátonyterenyei szépség portálunknak, aki már a korábbi években is indult ezen a megmérettetésen.

Mint mondta: ezúttal is mindent belead majd annak érdekében, hogy elérje célját és megvalósítsa régóta dédelgetett álmát, vagyis hogy megszerezze a koronát, a szépségkirálynői címet és elindítsa modell karrierjét.

– Sokat készültem a versenyre, ennek ellenére izgulok egy kicsit, pedig nem most fogok először kamera előtt állni. Megpróbálom majd minél jobban magamat adni, hiszen szeretném, hogy valóban megismerjenek engem az emberek. Nagyon fontos szerintem az őszinte kisugárzás, mivel attól lesz valaki különleges – fejtette ki nézetét Mónika.

A fiatal bátonyterenyei lány a népszerű közösségi média oldalakon is rendkívül aktív, ugyanis imád fotózni és videókat készíteni. Mintegy 53 ezer követője van TikTokon, és közel 4,5 millióan kedvelték már a posztjait. Mindemellett Instagramon is több mint 7 ezres követőtáborral rendelkezik, ezek a számok pedig egyre csak növekednek.

Te is szépségkirálynő lehetsz!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Nógrád vármegye szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indult. Nevezz mielőbb, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul.

Ha álmodoztál valaha is kislányként arról, hogy egyszer majd modell, netalántán szépségkirálynő szeretnél lenni, és ez a vágy még mindig erősen ég benned, akkor a Tündérszépek országos szépségversenyt neked találták ki! Jelentkezz bátran és mutasd meg mindenkinek, hogy a korona bizony téged illet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában