Tündérszépek 2024

2024.03.15. 19:30

Tündérszép leány pózolt a fényképezőgép előtt, íme az első nógrádi jelentkező! (fotók, videó)

A 2024-es évben immár ötödik alkalommal elinduló Tündérszépek országos szépségverseny számos nagyszerű lehetőséget rejt magában azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék kipróbálni a modellkedést és szívesen megismerkednének a szépségipar kihívásokkal teli területével. Az első bátor jelentkező portfólió fotózása már meg is történt a napokban, az eseményről pedig képek és videók is születtek.

Sipos Nina Vivien

Bemutatkozik Fóris Andrea, az első nógrádi jelentkező Tündérszép versenyünkre

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

A hétfői fotózáson nemcsak Hüvösi Csaba, profi fotósunk állt az első jelentkező rendelkezésére, hanem egy elhivatott smink- és fodrászmester is segített annak érdekében, hogy a legjobb formáját tudja hozni a kamera előtt. Most bemutatja hírportálunk Nógrád vármegye egyik tündérszép hölgyét, a salgótarjáni származású, tizennyolc éves Fóris Andreát, aki a fehér vászon és a világos fények elé mert állni hétfőn, hogy elkészüljenek róla a portfólió fotói.

Andrea 174 centiméter magas, csillagjegye az ikrek. Kedvence a székelykáposzta és legszívesebben inkább csak vizet iszik. Az Arctic Monkeys indie rock együttes "Why'd you only call me when you're high" című  zeneszámát, míg a parfümök közül a Victoria's Secret termékeket szereti. A Tündérszépek vetélkedő ifjú jelentkezője a salgótarjáni Madách Imre Gimnázium végzős, rendkívül szorgalmas diákja, akinek ideje nagy részét a tanulás teszi ki, hiszen további tanulmányait egy neves iskola közgazdász szakján szeretné majd folytatni az érettségit követően.

A gyönyörű Fóris Andreáról az is kiderült a fotózáson, hogy hetente egyszer eljár kondi terembe, hogy edzéssel tartsa formában magát. Szabadidejében szeret koreai romantikus drámákat nézni. A szépségversenyre egyik családtagja nevezte be őt a tudta nélkül, viszont ennek ellenére könnyed eleganciával és magabiztossággal pózolt a kamera vakuja előtt először kényelmes sport öltözetben, majd szép alkalmi ruhában, végül pedig bikiniben. 

Még nem késő a jelentkezés! 

Továbbra is lehet még nevezni a Tündérszépek országos szépségversenyre, mielőtt betelnek a helyek! Akár saját portfólióval is jelentkezhetnek a 18 és 35 év közötti hölgyek Nógrád vármegyében, de profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Szűkebb hazánk szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, abba a fordulóba pedig legfeljebb ötvenen juthatnak csak be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában