TeSzedd!

2024.04.19. 13:13

TeSzedd! – Nógrád község is csatlakozott a környezetvédelmi akcióhoz

Varga Richárd Nógrád polgármestere a közösségi oldalán számolt be róla, hogy ebben az évben is felkérték Nógrádot és a település önkormányzatát, hogy koordinátorként csatlakozzon a TeSzedd! környezetvédelmi akcióhoz.

Lászlók Judit

„A TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért idei akciójához csatlakozva, közösen részt veszünk az országosan ismert önkéntes hulladékszedési megmozduláson, amelyben jó példát mutatva a társszervekkel, a civil szervezetek vezetőivel, valamint a városok és a települési önkormányzatok polgármestereivel járulunk hozzá a program sikeréhez – írta a polgármester a bejegyzésben. Hozzátette: a tervezett akciót hagyományteremtő szándékkal április 22-én, hétfőn 10 órától tartjuk meg a vármegye nevét viselő Nógrád községben.

Varga Richárd a bejegyzésben kitért arra is, hogy a TeSzedd! önkéntes mozgalom támogatása és a közös szemétgyűjtésre való ösztönzés segít összehangolni az erőfeszítéseket, növelve ezzel azok hatékonyságát és társadalmi hatását a környezettudatosság és közbiztonság terén is. Majd arra kért mindenkit, hogy aki tud az segítsen!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában