Laskafesztivál

2024.03.23. 17:25

Ők már biztosan bulit csapnak a Kazári Laskafesztiválon

Immár nem titok, hogy mikor rendezik meg szűkebb hazánk egyik legjelentősebb gasztronómiai eseményét, a Kazári Laskafesztivált. Már a sztárfellépőkről is van hír.

Veres Edina

Kazáron is is lesz minden, mi szemnek, szájnak és fülnek ingere

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Ugyan még március sem múlt el, de az ébredező tavasz már jelzi: hamarosan újra beköszönt szűkebb hazánkban is a szabadtéri gasztronómiai rendezvények időszaka. A Laskafesztivál nevű Facebook-oldal sem rejti már véka alá, hogy mikor lephetik el ismét a vármegye határon innen és túlról érkező érdeklődők ezrei a települést. 

Mint írták, a XV. Laskafesztivál és Tócsni Parti időpontja május 18, szombat. 

Ezúttal is sztárfellépők robbantják fel a „hangulatbombát” a színpadon, ugyanakkor a szervezők még nem árultak el minden részletet. Egy videós posztból azonban arra lehet következtetni, hogy a Laskafesztiválon bulit csap majd a Mr. President is. Az együttes legnagyobb sikerét 1996-ban megjelent Coco Jamboo című slágerével aratta, mely garantáltan felcsendülhet az eseményen.

Emellett a szervezők felhívták a figyelmet arra is, hogy a főzőcsapatok már regisztrálhatnak a megmérettetésre. Tehetik mindezt a község honlapján elérhető jelentkezési lap kiöltésével és az önkormányzat e-mail-címére történő visszaküldéssel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában