Nool.hu videó

2024.03.10. 10:10

Ismét a diákok javára fordítják a salgótarjáni technikum báljának a bevételét (videó)

Idén is megtartotta a GT támogatói bál nevű rendezvényét a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikum. A jótékony célú kezdeményezés bevételét ismét a diákok javára fordítják majd.

Veres Edina

Mintegy száz vendéget vártak az esti programra

Forrás: Nool

Fotó: Palchuber Kinga

Bálteremmé változott a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (NVSzC) Stromfeld Aurél Technikum aulája szombaton. A szakképzési centrum portálunkhoz eljuttatott tájékoztatásában Bozó János, a salgótarjáni székhelyű szakképző intézmény igazgatója úgy fogalmazott: a tanintézet első szintjén a tanulók szekrényeit a szakképzési centrum támogatása segítségével, valamint a korábbi báli bevételekből újíthatták fel, illetve cserélhették újakra. Ez alkalommal a második emeleten terveznek hasonló korszerűsítést, így a belépőkből, továbbá a tombolából és az adományokból befolyt összeget is arra fordítják majd.

A közleményből az is kiderült, hogy mintegy száz vendéget vártak az esti programra. A pódiumon fellépett gitárjátékával Romhányi Levente, valamint bemutatót tartottak a stromfeldes szalontáncosok, míg a vacsoraest további részében a jó hangulatról Nagy Tamás, azaz Mr. Bigee gondoskodott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában