Nool.hu videó

2024.03.20. 12:50

Civil Zsongás: segítik felpezsdíteni a nógrádi települések mindennapjait (videó)

A Nógrád Vármegyei Civil Központ munkatársai nem csak Salgótarjánban, hanem Nógrád más településein is igyekeznek felpezsdíteni a civil életet. A Civil Zsongás elnevezésű program keretében havonta két községbe látogatnak el.

Gulyás Edina

Tolnai Sándor (jobbra) elmondta, hogy a Civil Akadémia jó lehetőség

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

– A Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ tavaly indította útjára a Civil Zsongás elnevezésű programsorozatot. Annak keretében minden hónapban két települést látogatunk meg, hogy megismerjük az ott tevékenykedő civil szervezeteket. Emellett minden olyan információt megosztunk a helyiekkel, amelyek a működésükhöz szükségesek és hasznosak – tájékoztatta portálunkat Tolnai Sándor, a civil központ munkatársa.

 Hozzátette: a közelmúltban Vizsláson jártak, ahol négy szervezettel találkoztak. Egyebek mellett a különböző pályázati lehetőségekről és az adó egy százalékának gyűjtéséről is tájékoztatták azok képviselőit. Ebben a hónapban Szurdokpüspökiben keresik még fel a civileket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában