Kerekasztal-beszélgetés

2024.03.20. 10:56

A biztonság témáját járják körbe a nógrádi civilek

Folytatódik a Nógrád Vármegyei Civil Központ által indított kerekasztal-beszélgetések sorozata. A legközelebbi alkalommal a biztonság témáját járják körbe a résztvevők.

Gulyás Edina

Tolnai Sándor (jobbra) bejelentette, hogy folytatódnak a kerekasztal-beszélgetések

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

A Civilek Napján új programsorozatot indított útjára a Nógrád Vármegyei Civil Központ. A havi rendszerességgel megtartott kerekasztal beszélgetés első állomásán a civil szervezetek kulturális szerepéről volt szó. 

– Minden hónapban más, közérdeklődésre számot tartó témát járunk körbe. Ezek a találkozók lehetőséget teremtenek az együtt gondolkodásra, a tapasztalatcserére és arra, hogy jobban megismerjék egymást a civilek – fogalmazott Tolnai Sándor, a civil központ munkatársa. 

– A sorozat második állomását március 27-én tartjuk majd meg itt, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központban. Ezúttal a biztonságról lesz szó.

  Mint mondta, a találkozóra a közbiztonsággal foglalkozó civil szervezeteket várják. Egyebek mellett a polgárőr egyesületek és önkéntes tűzoltó szervezetek képviselői részére lesz majd hasznos a beszélgetés, de meghívják a rendőrség munkatársait és azokat a vállalkozásokat, amelyek profilja a témába illik, például riasztó-, és kamerarendszereket telepítenek.

– Minden településen fontos a lakók biztonságérzetének növelése, a közbiztonság kérdése mindenhol kiemelt probléma és hangsúlyos kérdés

 – húzta alá Tolnai Sándor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában