Összefoglaló

2024.03.01. 21:58

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. március 1.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon március elsején is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

A Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium egykori diákja és a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület tagja, Pozsik Gábor fog bemutató előadást tartani február 29-én, csütörtökön, 17 óra 30 perckor a József Attila Művelődési Központ klubhelyiségében.

Horváthné Oláh Ágnes, salgótarjáni koreográfus viszont sosem adta fel gyermekkori álmát, és a mai napig azért küzd kitartóan, hogy szépségkirálynővé váljon.

Nyitrai Adrienn egy vagány csaj. Végtelenül kedves, közvetlen és barátságos, akivel könnyű megtalálni a közös hangot. Senki sem találná ki elsőre, sőt, még sokadjára sem, hogy mivel foglalkozik a csinos, törékeny nő, aki a szerelme miatt ült először kamionba. 

Vasárnap a Tiszafüred látogat majd a Szojka Ferenc Stadionba.

A Nógrád Vármegyei Zongorista Növendékek Találkozóján immár tizenkettedik alkalommal szólaltatták meg hangszereiket a tehetséges kisdiákok. A salgótarjáni Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében mintegy ötven ifjú zongorista nyűgözte le játékával a szakmai zsűrit.

Berki Krisztián együttese mind a három bajnokiját megnyerte 2024-ben.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában