Állásbörze

2024.05.16. 12:12

Állásajánlatok között válogathattak a salgótarjáni börzén

Salgótarjánban folytatódott a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal által megszervezett szokásos tavaszi állásbörzék sorozata. A városi sportcsarnokban válogathattak ma az érdeklődők az állásajánlatok között, a munkáltatók ötszáznál is több pozíciót kínáltak.

Gulyás Edina

Állásajánlatok között válogathattak az érdeklődők a salgótarjáni sportcsarnokban

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Az állásbörze mai állomásán a Nógrád vármegyei foglalkoztatók és a munkaerőkölcsönző cégek kétszáznál is több lehetőséggel érkeztek, de a vármegyehatáron túlról is voltak állásajánlatok. 

A Magyar Honvédség, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet pedig közel 340 személy részére kínált álláslehetőséget úgy környékünkön, mint az ország más térségeiben található szolgálati helyeken. Egyebek mellett általános ápoló, autóbuszvezető, CNC gépkezelő, értékesítő, fegyveres biztonsági őr, felszolgáló, futár, gépi forgácsoló, hegesztő, karbantartó, konyhai kisegítő, kozmetikus, kőműves, könyvelő, masszőr, mentőápoló, műkörmös, szakács, varrónő, villanyszerelő és vizsgáló orvos munkakört ajánlottak a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

Állásajánlatok között válogathattak a salgótarjáni börzén
Állásajánlatok sora várta az érdeklődőket a salgótarjáni börzén
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás:  Nool.hu

Nyugdíjasok is találhattak megfelelőt az állásajánlatok között

– A salgótarjáni a negyedik a vármegyei járási székhelyeken megrendezett állásbörzék sorában – fogalmazott dr. Kalocsai Péter, a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója. – Egy-egy ilyen rendezvény megvalósítása komoly szervezést igényel, azonban nagy segítség ez a program a munkavállalóknak, hiszen ha az itt jelenlévő több mint húsz munkáltatót végig szeretnék látogatni, az heteket, talán hónapokat is igénybe venne. Ezért hatékonyak az ilyen alkalmak, amivel érdemes élni azoknak, akik munkát keresnek, vagy állást szeretnének változtatni. 

A börzén megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkavállalóknak is kínáltak állást, de részmunkaidős ajánlatok is szerepeltek a betölthető állások között. A programokon az ingyenes szakképzéseket biztosító vármegyei szervezetek közül az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelye, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum, az ILS Nyelviskola - J. L. SEAGULL Alapítvány, a Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézménye is bemutatta képzési ajánlatait.

A következő hetekben még két helyszínen, Rétságon és Balassagyarmaton is megrendezi majd az állásbörzét a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal foglalkoztatási szakterülete.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában