Nool.hu videó

2024.03.09. 19:03

7 nő kápráztatta el a közönséget Balassagyarmaton (fotók, videó)

Koncerttel és különleges gasztronómiai fogásokkal várták a helyi hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából Balassagyarmaton péntek este. 7 nő kápráztatta el a teltházas közönséget.

Lukács Zsófia

Pénteken este virágba borult a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ, ahol Golyán Krisztina intézményvezető köszöntötte a megjelenteket a nőnapi rendezvényen.  – Egy különleges koncerttel készültünk erre az ünnepre, 7 balassagyarmati nő koncertjét hallhatja a közönség, Csolák-Dérfalvi Zsu, Gere Anna, Kecskeméthy Lilla, Makrai Dorottya, Perjési Zsófia, Rédei Renáta és Rodák Rebeka lép a színpadra – mondta el Golyán Krisztina.

Kiemelte: nem csupán zenével, hanem ínyencségekkel is készültek a vendégeknek. – Szombati Ádám, Almásy-Balla Orsolya és Náton Petra különleges díszítéssel, ehető virágos koktélokat, valamint mangóval ízesített tápiókapudingot is készített erre az estére – ismertette a művelődési központ igazgatója.

A teltházas koncerten nemzetközi és hazai slágereket szólaltatott meg a hét nő, többek között Elvis Presley, Kispál és a Borz, Péterfy Bori, Pásztor Anna és a Margaret Island dalai csendültek fel. A zenei produkcióban közreműködött a Smokin’ Sofa és Ember Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában