Felújítás

2024.02.22. 14:27

Balla Mihály felmérte a karancskeszi beruházás hatékonyságát

Sipos Nina Vivien

Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője Karancskesziben járt a közelmúltban, hogy felmérje a legkritikusabb árvízi szakasz rendbetételét. Karancskesziben járt a napokban Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője, akinek Királyhelyi Gyula, a község polgármestere megmutatta a legkritikusabb árvízi szakasz rendbetételét, továbbá azt is elmondta, hogy a felújítás alatt kimélyítették a medret, kitisztították, valamint megemelték a patak mederfalát. A látogatásról a képviselő a hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést. 

Ahogy egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, a patakok mederkotrása égető problémává vált Karancskesziben a megváltozott időjárási körülmények miatt és áradástól is tartott a lakosság, ezért rendkívül nagy szükség volt a beruházásra. Összesen 69 millió forintnyi forrást nyert az önkormányzat a kivitelezésre, amely a TOP Plusz pályázati program keretein belül valósulhatott meg. A projekt tavaly októberben zárult le. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában