Összefoglaló

2024.02.25. 21:25

A nap legfontosabb megyei hírei egy helyen – 2024. február 25.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon február 25-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb megyei vonatkozású híreit!

Nool.hu

Lovasbál: a táncparketten is „nyeregben” voltak a nógrádi lovasok

Báli ruhára cserélték a felszerelésüket szűkebb hazánk lovasai a negyedik Nógrád Vármegyei Lovasbál idejére, amelynek a bátonyterenyei Szekér Fogadó és Étterem adott otthont szombaton.

Elűzték a telet az ország leghidegebb településén: bált rendeztek Zabaron

Vidám télűző program során vonult végig a farsangi forgatag az ország leghidegebbnek aposztrofált települése, azaz Zabar utcáin a napokban.

Számos díjat nyertek: tárlaton mutatkoztak be a salgótarjáni diákok

Nem azonos jellegű, más-más karakterű intézményként jelent kiemelten fontos szellemi műhelyt a Madách Imre Gimnázium és a József Attila Művelődési Központ klubhelyisége. Egy minapi esemény azonban igencsak összekapcsolta az 1922-ben várossá vált település legelső – immár százegy éves – középiskoláját és a sokféle funkciójú, számos, különféle rendezvénynek helyt adó helyszínt.

Kerekasztal-beszélgetésen fogalmazták meg a szécsényi fiatalok, hogy mit szeretnének

A Szécsényi Kőrösi Alapítvány a napokban kerekasztal-beszélgetést hirdetett a helyi fiatalok számára. A rendezvény során pedig kiderült, mire is vágynak a szécsényi fiatalok.

Jól teljesítettek a szakmai versenyen, nem kell vizsgázniuk a gyarmati diákoknak

A sikeres országos szakmai verseny után tizenöt szentgyörgyis tanuló mentesült egy vizsgarész teljesítése alól.

Értékes győzelmeket értek el hétvégén a Salgótarjáni BTC utánpótláscsapatai

A Salgótarjáni BTC U17-es és U19-es csapata is idegenben szerzett értékes három bajnoki pontot.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában