Képzési kínálat

2024.01.13. 11:58

Nyílt napon ismerkedhetnek a diákok az Óbudai Egyetem salgótarjáni képzéseivel

Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (SKKK) nyílt napot szervez a középiskolák végzős diákjainak. A fiatalok közelebbről megismerhetik az intézményt.

Palchuber Kinga

Forrás: Google

Január 18-án, csütörtökön 10 óra 30 perctől a Rákóczi úti telephelyen várja az SKKK kollektívája mindazon középiskolás végzősöket, akik bepillantanának az intézményben zajló munkákba. Székyné dr. Sztrémi Melinda, az SKKK igazatója portálunknak elmondta: a köszöntők után a fiatalok megismerhetik a salgótarjáni központ létrejöttét, történetét, terveit és fejlesztési elképzeléseit. – Ezt követően bemutatkoznak a diákoknak a Salgótarjánban is jelenlévő karok képviselői, így a villamos-üzemmérnök, a kereskedelem és marketing, a gazdálkodás és menedzsment, valamint a mérnökinformatikus képzésekről kaphatnak részletes információkat az érdeklődők – tette hozzá az igazgató. 

Kiemelte, hogy az Alstom Kft., mint vállalati partnerük felvázolja az eseményen az iskolával való együttműködés előnyeit, s mindazt, hogy mit jelent ez a fiatalok számára a képzés során. A salgótarjáni telephely kutatási-fejlesztési munkájába is bepillanthatnak a tanulók, melyek kifejezetten a járműgyártás területén érdekeltek, továbbá alternatív járműhajtási megoldásokat is megismerhetnek. 

Az igazgató ismertette, hogy a kétórás nyílt nap végén kötetlen beszélgetést tartanak, melyen a középiskolások és tanáraik is kérdezhetnek az ÓE salgótarjáni hallgatóitól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában