Nool.hu podcast

2024.01.29. 14:18

Hallgass bele, mi mindenről tárgyalt januárban Salgótarján közgyűlése! (podcast)

Minap tartotta ülését Salgótarján közgyűlése, melyen a város újonnan kinevezendő rendőrkapitánya is bemutatkozott. A várost vezető testület emellett három nyugdíjba vonult háziorvosnak is köszönetet mondott az ülésen, melyen összesen 11 napirendi pontot tárgyaltak.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk: a közgyűlés január 12-én tartott rendkívüli ülésén hozott támogató döntést ahhoz, hogy a – kérésére – nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezendő Ponyi Béla városi rendőrkapitány helyét Bárnai Balázs vegye át február 1-től. A város egészségügyi alapellátásában hosszú éveken át, magas színvonalon tevékenykedett szakembereknek is köszönetet mondtak az ülésen. 

A salgótarjáni közgyűlés módosította a településképi rendeletet. Változtak többek között a vendéglátó teraszok fölé nyúló ernyők, továbbá általánosságban véve a különböző üzletek napellenzőinek, cégtábláinak elhelyezési szabályai. A Magyar Kézilabda Szövetség Országos Tornaterem Felújítási Programjára szintén pályázatot nyújt be a város. A közgyűlésen készült teljes hangfelvételt meg is hallgathatjátok:

A Fidesz városi frakciója közleményben is reagált a közgyűlésen elhangzottakra:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában