Nool.hu videó

2024.01.06. 12:11

A tavalyi év legérdekesebb, legszínesebb nógrádi fotói és videói közül válogattunk

Az új év kezdete mindig remek alkalmat kínál az elmúlt időszak összefoglalására, áttekintésére. Portálunk is készített egy összeállítást, amely a tavalyi esztendő közel első felének legérdekesebb fotóit és videórészleteit sorakoztatja fel.

Veres Edina

Eseménydúsan telt a tavalyi év szűkebb hazánkban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy szinte számba venni is nehéz, mennyi színes és érdekes programról készítettek kollégáink fotókat és videókat egyaránt. 

Ezek közül 2023 hozzávetőleg első felét érintően gyűjtöttünk most össze néhányat, és állítottunk össze egy kis ízelítőt, amelyben feltűnnek például a ballagás vagy éppen az érettségi pillanatai, a Zenthe Nyár szabadtéri színpadának és nézőterének az építése és a vármegyei tűzoltóságokon tartott gyermeknap is. Szintén helyet kapott a válogatásunkban a Michael W. Banach érsek, budapesti apostoli nuncius által tartott pünkösdi szentmise Mátraverebély-Szentkúton, Novák Katalin köztársasági elnök Nógrád vármegyei látogatása, vagy épp a béri VII. Palóc Fesztivált és V. Palócföldi betyártalálkozó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában