Összefoglaló

2024.01.25. 21:20

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. január 25.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon január 25-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Elindult a salgótarjáni konzultáció

Csütörtökön elindult az a konzultáció, melynek során a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a Fidesz helyi szervezete a megyeszékhelyen élők véleményét kéri a várost érintő legfontosabb témákban.

Adományként érkeztek a kutyaólak a salgótarjáni menhelyre

Adománynak köszönhetően már meleg, szigetelt kutyaházakban tölthetik a hideg napokat a salgótarjáni Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület által gondozott árva kutyák.

Három rendőrségi épület energetikai korszerűsítése valósul meg a pályázati pénzből

A vissza nem térítendő támogatásból a közeljövőben a Salgótarjáni és a Szécsényi Rendőrkapitányság, valamint a Somoskőújfaluban található rendőrségi objektum is energetikai korszerűsítésen esik át.

Kifogásolt Salgótarjánban a levegő minősége, ront a helyzeten a völgyvárosi helyzet

Ismét kifogásolt a levegőminőség a megyeszékhelyen – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés indexéből.

Baleset miatt rendőri irányítás mellett halad a forgalom a salgótarjáni Tesco-felüljárónál

Baleset történt Salgótarján egyik frekventált útszakaszán, rendőr irányítja a forgalmat.

Megalkotta és elfogadta idei költségvetését Nógrád vármegye közgyűlése

Megalkotta és elfogadta az idei költségvetésről szóló rendeletet mai ülésén a Nógrád vármegyei önkormányzat közgyűlése. Emellett a képviselők bepillantást kaptak a megyei úthálózaton tavaly elvégzett munkákról és ehhez kapcsolódóan hallhattak az idei tervekről is.

Salgótarjáni italboltot rámolt ki éppen a betörő, amikor a rendőrök tetten érték

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen fogták el azt a betörőt, aki éppen egy italboltot rámolt ki, bűnös ténykedését azonban már nem tudta befejezni.

Érmekkel térhettek haza a salgótarjáni tehetségek

A fővárosban rendezték meg a Regionális Nyílt Judo Versenyt hétvégén, amelyen jól teljesítettek a salgótarjáni sportolók.

Salgótarján várossá nyilvánításának évfordulóján a Hír FM pénteki műsorában a helytörténészt faggatjuk

A várossá nyilvánítás évfordulója kapcsán Szabó János helytörténésszel beszélgettünk Salgótarjánról péntek reggel 7 óra 6 perctől a Hír FM Salgótarján 99.3 műsorában.

Salgótarján városi múltja nem túl hosszú, kultúrája viszont kivételesen gazdag

Nemrég ünnepeltük a Magyar Kultúra Napját, ki ne tudná, Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon, január 22-én fejezte be és jelölte meg dátummal a Himnusz kéziratát.

Megállapodást kötött a Salgó FC és az Építők KC

A Salgó Futsal Klub vezetői megállapodást kötöttek az Építők KC csapatával, amely hosszútávon előre viheti a salgótarjáni együttest.

 

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában