Vélemények

2024.01.25. 08:36

Elindult a salgótarjáni konzultáció

Csütörtökön elindult az a konzultáció, melynek során a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a Fidesz helyi szervezete a megyeszékhelyen élők véleményét kéri a várost érintő legfontosabb témákban.

Nool.hu

„Salgótarján a mi városunk, az a város, melyet örökségül hagyunk gyermekeinkre. Közös felelősségünk, hogy ez az örökség méltó legyen Salgótarján büszke múltjához. Kérek minden salgótarjánit, mondja el, hogy milyen jövőt képzel el magának, szeretteinek és Salgótarjánnak. Arra kérem, mondja el, mi az, amiben csalódott, mi az, amin újítani szükséges, mi legyen a közös cél. Vegyenek részt minél többen városunk jövőjének alakításában” – fogalmazott csütörtöki közleményében Kreicsi Bálint.

A Hajrá, Salgótarján! Egyesület elnöke hozzátette: az elmúlt évtizedben, a jelenlegi városvezetés alatt megtorpant Salgótarján fejlődése. Szerintük a soha nem látott mértékű kormányzati támogatás ellenére sem haladnak a városi felújítások, beruházások. Nem létesült elegendő új munkahely, az emberek kevés pénzből élnek. Salgótarján gazdasága stagnál, a közterületek állapota romlik, a zöldfelületek rendezetlenek, a városkép egyre rosszabb.

„Úgy tűnik a baloldali városvezetés eltávolodott az embereket foglalkoztató fontos kérdésektől. Eljött az ideje, hogy új alapokra helyezzük a város megújítását, ezért a Fidesz Salgótarjáni Szervezete, a Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Szervezete és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület városi konzultációt hirdetett, mely a mai nappal elindult” – adta hírül a lokálpatrióta egyesület elnöke.

Közleményükből megtudtuk, hogy a napokban megkezdődik a konzultációs ívek kijuttatása minden salgótarjáni háztartásba. Az ívek tartalmazzák azok visszajuttatásának módjait, illetve lehetőség lesz az ívek leadására előre meghirdetett fórumaikon és a közterületi standoknál is.

„Arra kérek mindenkit, hogy töltse ki a salgótarjáni konzultációt, amelyben elmondhatja a véleményét a városunkat érintő lényeges témákról. Mi, Salgótarjánhoz ezer szállal kötődők tudjuk a legjobban, hogy mit szeretnénk, ezért itt az idő, hogy mi most együtt jelöljük ki a célokat városunk jövőjéről” – hívta fel a figyelmet Kreicsi Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában