Bűnügy

2024.01.25. 15:20

Salgótarjáni italboltot rámolt ki éppen a betörő, amikor a rendőrök tetten érték

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen fogták el azt a betörőt, aki éppen egy italboltot rámolt ki, bűnös ténykedését azonban már nem tudta befejezni.

Nool.hu

Kattant a bilincs a férfi csuklóján

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A rendőrök január 24-én a hajnali órákban járőrszolgálatot láttak el Salgótarján belterületén, amikor egy állampolgár kért segítséget tőlük, mert a közelben található presszóból zajokat hallott – írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A két rendőr az épülethez sietett, ahol meglátták, hogy a bejárati ajtó üveget betörték, valamint hallották a helyiségből kiszűrődő zajokat is. A rendőrök azonnal akcióba lendültek és a presszóban elfogták az épületben tartózkodó 31 éves betörőt, akinek a zsebében a presszó kasszájából kivett több mint 50 ezer forintot is megtalálták. A járőrök előállították a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában