Összefoglaló

2024.01.17. 20:50

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. január 17.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon január 17-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Magyarázatot adott a Bumchun a sajtóban terjedő hírekre

Az iparágban tapasztalható megtorpanás a Bumchun salgótarjáni gyárát is érinti – közölte a cég szerdán este közösségi oldalán. Mutatjuk a további részleteket!

Pénteken újra hazai pályán játszanak a salgótarjáni lányok

Este nyolc órakor a Gyulai Amazonok látogatnak a Városi Sportcsarnokba az NB II-es bajnokság hatodik fordulójában.

Orlen lesz a Rákóczi úti MOL-kútból Salgótarjánban

Országszerte összesen hatvanhárom, korábban zöld színbe burkolózott MOL töltőállomást fognak átfesteni az Orlenre jellemző piros-fehérre 2024 közepéig, köztük egy salgótarjáni benzinkutat is.

Az egységes alapellátási ügyeleti rendszerről tartott előadást a salgótarjáni háziorvos

Dr. Ottmár Piroska tartott előadást „Változások az egészségügyi ellátásban” címmel kedden délután a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ Közösségi terében, amelyet a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének az Egészség Klubja szervezett. Az eseményen fontos információk hangzottak el a Nógrád vármegyei orvosi ügyeletet illetően, amelyet több mint ötvenöt résztvevő hallgatott végig.

A minisztérium kivizsgálja a tarjáni Bumchunnál kialakult helyzetet

A sajtóban megjelent hírek szerint a salgótarjáni székhelyű Bumchun Precision Hungary Kft. 60 fős létszámleépítést hajtott végre. A megjelent hírekkel kapcsolatosan a Nemzetgazdasági Minisztérium azonnal megkezdte az ügy kivizsgálását – jelentette be szerdai közleményében az NGM.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában