Ünnepély

2023.12.20. 07:58

Varázslatos műsorral csatlakozott a litkei gyerekekhez a Danubia Zenekar

Színes előadással készültek a gyerekek a litkei Patthy József Általános Iskola karácsonyi ünnepélyére a napokban.

Gulyás Edina

Forrás: Beküldött fotó

Az ünnepi programot Kristófné Dudás Zsuzsanna polgármester nyitotta meg, majd az iskola tanulóinak mutatták be színvonalas műsorukat. A diákokat osztályfőnökeik Adorjánné Gecse Andrea, Bótáné Varga Krisztina és Oravecz Éva készítették fel. 

A rendezvény második felében a budapesti Danubia zenekar több tagja és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által vezetett Szimfónia program keretében a litkei- és más iskolából érkező tanulók léptek fel. A szimfonikus koncert során klasszikus karácsonyi dalokkal kápráztatta el a közönséget az erre az alkalomra összeállt zenekar, amelyben megszólaltak a hegedűk, furulyák, gitárok, csengettyűk és a tuba is. A produkciót Oláhné Csercsics Ivett és Oláh József tanította be. 

Az ünnepély Szűcs Tamás intézményvezető helyettes záróbeszédével ért véget, amelyben megköszönte a szereplők közreműködését és kiemelte a karácsony ünnepének fontosságát.      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában