Lelki kalendárium

2023.12.21. 08:58

Lelki kalendárium: a hátralévő néhány nap is tartogathat még kegyelmet számunkra

Közelebb van már szenteste, mint azt gondolnánk. Már csak hármat kell aludnunk és megszületik a Megváltó, akit oly régen várunk. Ezért mindennél fontosabb, hogy igazán készek legyünk kitárni a lelkünket és befogadni a csodát, azaz magát a kis Jézust.

Veszelovszki Balázs

A közelgő ünnep már-már elvonja a tekintetünket és a figyelmünket a várakozásról, hiszen néhány nap múlva itt vannak az év legmeghittebb, legszebb és legszentebb napjai. Azonban a hátralévő néhány nap is tartogathat még kegyelmeket számunkra, és alkalmat nyithat az adventi készület méltó befejezésére. 

Visszapillanthatunk az eltelt időszakra, mi az, amit az advent kezdetén kitűzött tervekből sikerült megvalósítanunk, mi az, amit elvégeztünk, mi az, ami kimaradt, ezt esetleg meg tudjuk-e még tenni? Add, Uram, hogy az adventi készületünk a lehető legteljesebb, legegészebb, illetve neked a legjobban tetsző legyen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában