Szépségápolás

2023.12.26. 09:58

Egyre kevesebb nógrádi nő választja a karácsonyi mintás körmöket

Háttérbe szorultak idén karácsonykor az ünnepi minták, inkább a csillámok hódítanak. Mutatjuk szűkebb hazánk ünnepi körömtrendjét!

Nagy Orsolya

György Rebeka szerint ilyenkor mindig aktuális a piros, a bordó, de idén sokan kértek zöld színt is

Fotó: Beküldött

A karácsonyi körömtrendekről György Rebeka pásztói körmös beszélt portálunknak, aki elmondta, hogy ilyenkor mindig aktuális a piros, a bordó, de idén sokan kértek zöld színt is. Emellett rengetegen választják a csillámos körmöt, de főleg az aranyat és ezüstöt.

– Legnagyobb meglepetésemre egyre kevesebben kérnek tipikus karácsonyi mintás körmöket, mintha kiment volna idén a divatból Rudolf, a fenyőfa, a karácsonyfa és a gömbös kormok. Amit nagyon sajnálok, mert igazán kedves időszak ez számomra a díszítésben, ráadásul mindig tele vagyok ötlettel és inspirációval, hiszen rengeteg ünnepi minta variációt lehet készíteni ebben a szezonban

 – közölte György Rebeka.

Hozzátette: sokan úgy mennek már hozzá, hogy “nekik már csak azért sem lesz karácsonyi körmük, mert mindenkinek az van”. Így egyre több vegyes szett készül, amely hétköznapinak mondható, de azért készülnek bőven csodás csilli-villi körmök.

Egyre több vegyes szett készül
Fotó: Beküldött

A pásztói körmös arra is kitért, hogy igyekszik mindenkivel ötletelni, hogy vissza köszönjön a karácsonyi hangulat a vendégek körmeiben, hátha jobban megjön a kedvük az ünnephez ebben a nagy rohanásban. Emellett ilyenkor az egész szalon is ünnepi dekorációban és illatokban pompázik ezzel is segítve a ráhangolódást a karácsonyra.

Mindkét ünnepre ideális

Mint mondta, szilveszter nem túl sok szerepet kap a körömtrendben. Sokan inkább olyan szettet választanak, amely mindkét ünnephez megfelelő viselet. Sokan pedig már  hónapokkal előre bejelentkeznek, hogy biztos legyen a helyük, de mindig sok felkeresést kapnak mindannyian olyan vendégektől is, akik csak erre az alkalomra szeretnének műkörmöt hordani.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában