Nool.hu podcast

2023.12.06. 13:50

A határon túl is megmutatták tehetségüket a nógrádi diákok (podcast)

Országhatáron inneni és túli szakképző iskolák részvételével, első alkalommal tartottak Füleken szakmai versenyt a közelmúltban. A budapesti „Szakma Sztár” találkozók mintájára szervezett megmérettetésen az első két helyezést nógrádiak érdemelték ki. De talán ettől is fontosabb a hazai és a felvidéki szakoktatási intézmények egymásra találása.

Nool.hu

A Hír FM salgótarjáni frekvenciájának műsorában a szerkesztő-riporter, Tarnóczi László ez alkalommal Salgótarján testvérvárosából, Fülekről tudósít. „Az ügyes asztalos verseny” kapcsán betekintést nyújtva a hazai és a határon túli szakképzési rendszerbe, s a szakmák világába. 

A pályaválasztási időszakban igyekeznek az érintettek minél több helyről információkhoz jutni. Például, hogy milyen szakma mennyit ér, miből lehet megélhetés, de akár hivatás is? Ezekről is érdekes dolgokat hallhatnak a rádiós összeállításunkban!

Korábban itt írtunk a versenyről:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában