Koncert

2023.11.08. 20:28

Salgótarjánban dedikálja új lemezét Alapi István bandája

Alapi István felejthetetlen koncerttel ajándékozta meg Salgótarjánt tavaly nyáron a Zenthe Nyár Színházi Fesztivál egyik kiemelt eseményeként. A salgótarjáni gitáros ezúttal bandájával újabb koncertre készül a városban.

Csongrády Béla

Sokan emlékeznek rá, hogy a tavalyi Zenthe Nyár programja keretében milyen nagy sikerrel szerepelt és mennyi embernek okozott felejthetetlen élményt barátaival itt, szülővárosában az akkor hatvanadik születésnapját ünneplő Alapi István. Az Edda Művek jeles gitárosa Alapi Power Band címmel saját zenekart is működtet, amelyben további két salgótarjáni zenész – Pompor Samu László (billentyűs hangszerek) és Frics Balázs (ütőhangszerek) is szerepel. 

A rockcsapat a napokban jelentette meg No.1 című CD-jét, igazolván, hogy a városban – szélesebb értelemben Nógrádban – mennyi tehetséges muzsikus él. Az Alapi Power Band november 11-én, szombaton, 18 órakor a Fő téri KultPont Kávézóban dedikálja a CD-t, majd ennek néhány anyagát 19 órakor ugyanott koncert formájában mutatja be az együttes. A jelenlévőknek biztosan ismét emlékezetes programban lesz részük, beleértve Alapi István szórakoztató bevezetőit, kommentárjait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában