Produkció

2022.08.17. 19:52

Salgótarjáni billentyűs erősíti Alapi István bandáját

A salgótarjáni származású Alapi István, az Edda Zenekar tagja számos sztárvendég közreműködésével adott koncertet a közelmúltban a nógrádi megyeszékhelyen. Mint kiderült, az Alapi Power Band nevű zenekarban a billentyűs hangszeren is helyi zenész, Pompor Samu László játszik, így neki is nagy szerepe volt az előadás sikerében.

CS. B.

Az Alapi Power Band nevű zenekarban a billentyűs hangszeren a salgótarjáni Pompor Samu László játszik

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hegedűs Márk

A zenész portálunk érdeklődésére elmondta, hogy 2021. augusztus 3-án, azaz egy esztendeje, Balatonlellén lépett fel először Alapi Istvánnal és társaival, akikkel azóta is nagyon szeret együtt lenni, közösen színpadra lépni. A megyeszékhelyi szakmunkásképzőben szerszámkészítőként szerzett végzettséget, és a nyolcvanas évek elején az itthoni berkekben – de egyre inkább országosan is – jónevű Fanyúl együtteshez csatlakozva kezdett el rendszeresen zenélni, bár már az iskolában is működött az LK Beat elnevezésű formáció. A későbbiekben külföldön, Németországban vendéglátózott. Egy ideje az immár több éve magántulajdonban lévő Kohász Művelődési Központ munkatársaként dolgozik.

Arról már Alapi István tájékoztatott, hogy miután megtudta, hogy szülővárosában, Salgótarjánban van egy tehetséges billentyűs zenész, aki énekesként is kiváló produkciókra képes, igyekezett kapcsolatot teremteni vele. Miután 2021-ben a járvány időszakában elindított egy hetente jelentkező Facebook-sorozatot Elmondod Alapinak? címmel, szüksége volt állandó szereplőkre, s közéjük meghívta zenésznek és énekesnek Pompor Samu Lászlót is. Eleddig csaknem hetvenöt adáson vannak túl, szombatonként sokan nézik és szeretik ezt a zenés, beszélgetős műsort, amely a Wirth Zoltán főszerkesztette és vezette HírKlikk portálon érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában