Program

2023.11.09. 10:00

Ludas Matyival és Döbrögivel is találkozhatunk a hollókői vigadalomban

Hollókő önkormányzata a település közösségi oldalán adta hírül, hogy november 11-én, szombaton immár tizenötödik alkalommal ünneplik meg a falu védőszentjének ünnepét.

Lászlók Judit

"Hollókő piacán házi sütemények, lekvárok és kézműves termékek vására lesz, de a pajtaárok színpadnál találkozhatunk Ludas Matyival és Döbrögivel is. Tervezett programok között 11 órakor a vigasság megnyitóját találjuk, majd a nap során láthatunk életképeket Szent Márton legendájából, lesznek további vidám mulatságos előadások is" – olvasható a bejegyzésben. Hozzátették, idén is lesz lehetőség finom zsíros kenyér, forralt bor vagy tea kóstolására is.

A részletes program szerint az Ófaluban a templom előtti téren 11 órakor lesz a megnyitó a Szent László Vitézrend előadásában, majd a Szent Márton legendájából láthatnak életképeket a résztvevők. 12 és 14 órai kezdettel a Ludas Matyi kicsiknek és nagyoknak című előadást láthatják majd. Mindeközben a látogatókat kézműves vásár várja a Petőfi úton, hollókői vendégségi zsíros kenyér a Szatyingos udvarán, valamint libás-kacsás gasztronómiai finomságok a helyi éttermekben és a vásárban.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában