Nool.hu videó

2024.05.19. 12:11

Bódi Guszti lehengerelte a nagylóci fesztivált (fotók, videó)

Óriási hangulatot teremtett a Zengőszínpad Fesztivál Nagylócon. Bódi Guszti és Margó, valamint az Irigy Hónaljmirigy szombati koncertjén közel kétezren tomboltak a szabadtéri színpadnál.

Lukács Zsófia

Reggel 8 órától főzőversennyel vette kezdetét a nagylóci fesztivál a Zengő Színpad Egyesület szervezésével. 16 csapat mérte össze főzőtudását, köztük határon túli és nógrádszakáli versenyzőkkel.

Bódi Guszti és Margó fellépése előtt a vendéglátásé volt a főszerep. A rendezvényre mintegy kétezren érkeztek
Fotó: Lukács Zsófia / Forrás: Nool.hu

– Színvonalas menüt állítottak össze a nevezők, amellyel délben vendégül láttuk az érkezőket. A nyertes a helyi „Boltosok” csapata lett, akik borókás, rókagombás marhapörköltet főztek újkrumplival– mondta el portálunknak Dr. Pintérné Szabó Judit alpolgármester, a fesztivált szervező egyesület vezetője.

Az Idősek Klubjának vidám műsorát követően dr. Pintérné Szabó Judit, valamint Szőrös Vilmos, a Nógrád Vármegye Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke ünnepélyesen is megnyitotta a rendezvényt.

Közösségi rendezvényekre van szükség a rohanó világban

Az alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta, hogy ebben a rohanó világban egyre nagyobb szükség van az ilyen közösségi rendezvényekre, hogy a barátok, családok, ismerősök találkozhassanak és felszabadultan szórakozhassanak.  – Nagylóc egy csodálatos környezetben fekszik, óvni és szépíteni szeretnénk. Hiszem, hogy szeretettel és összefogással bármit el tudunk érni. Ez a fesztivál is egy közösségi összefogással jöhetett létre, amiért köszönet illet minden segítőt és támogatót – emelte ki dr. Pintérné Szabó Judit.

A fesztiválon Bódi Guszti és Margó, az Irigyhónaljmirigy és Rony is óriási sikert aratott a közel kétezer fős közönségnél. A híres zenészek és együttesek mellett színpadra lépett a helyi Idősek Klubja, a Gyermektánccsoport, a Varsányi Borbarátok Egyesületének Szőlőszem Színjátszó csoportja, a Szabrina-Salsation és a Szécsényi Senior Örömtáncosok is. A fesztivált Dj Ben Nyler szabadtéri discoja zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában