Nool.hu podcast

2024.05.19. 11:30

Élményeket adnak a gyerekeknek, a szülők pénztárcáját sem terhelik túl a tarjáni táborok

Nyári táborozni kell: tanítás végeztével a gyerekek által leginkább kedvelt időszak, a nyári szünet érkezik, amely alatt azonban sok szülőnek okoz fejtörést a gyermek nap közbeni felügyelete, programokkal ellátása.

Nool.hu

Oszvaldné Telek Beatrix immár egy évtizede szervez nyári élménytáborokat

Forrás: Nool

Fenti kihívásra jó megoldások a szervezett nyári napközi táborok. Ezek az egyre népszerűbb, általában egyhetes, felügyeletet és étkezést is biztosító turnusok lehetnek foglalkoztató, élmény, vagy sporttáborok, amelyek szórakozási lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, és megoldást a szülőknek.

Oszvaldné Telek Beatrix immár egy évtizede szervez nyári élménytáborokat - elsősorban általános iskolásoknak -, így pontosan tudja: mi kell a szünidő tartalmas eltöltéséhez a gyermekek szemével, és hogyan lehet mindezt úgy összehozni, hogy az együtt töltött idő valóban csak az élmények gyűjtéséről szóljon és a szülők pénztárcáját se terhelje túl. Tapasztalatairól kérdeztük, s persze arról, mi mindenre kell odafigyelnie annak, aki táborszervezésre adja a fejét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában