Divat

2023.11.14. 08:13

Legújabb könyvét mutatja be a balassagyarmati divatszakértő

Stílustérkép címmel mutatja be legújabb könyvét Csalár Bence divatújságíró, könyvszerző, divatszakértő november 18-án, szombaton 17 órától Balassagyarmaton. A szerző a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban a könyvturné keretében Szűcs Gergely kommunikációs trénerrel beszélget majd.

Lukács Zsófia

– Amikor tavaly belevágtam, biztos voltam benne, hogy minden tekintetben szeretnék fejlődni, egy sokkal személyesebb kötetet terveztem kiadni a kezeim közül. A kiindulási pontom ez volt: a fenntarthatóság tudatosság, a tudatosság önismeret – fogalmazott Csalár Bence.

Hozzátette, hogy az az ember, aki szereti a testét, elfogadja magát élete minden szakaszában és ismeri a saját igényeit, képes tudatosabb (divat)fogyasztóvá válni. Túlzás nélkül: a „Stílustérkép” megváltoztatta az életemet, a gondolkodás- és látásmódomat a divat és stílus összefüggéseinek megannyi aspektusából nézve.

Csalár Bence arra is kitért, hogy többek között olyan szakemberekkel kooperált a könyv oldalain, mint a nemzetközileg elismert divatpszichológus, Shakaila Forbes-Bell, aki például a Vogue Education program keretén belül tart workshopokat a fogyasztói magatartás mögött meghúzódó pszichológiai motivációkról. 

– Bizony a téma mindannyiunkat érint, elvégre a világ minden pontján jelen van az öltözködés. Ismerd hát meg stílusod szélességi és hosszúsági fokát! Ideje, hogy felismerd: az önellenőrzés cselekvés nélkül haszontalan! – emelte ki Csalár Bence.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában