Könyv

2023.09.18. 09:11

Új önismereti könyvvel rukkol elő a balassagyarmati divatszakértő

Hamarosan megjelenik a gyarmati divatújságíró, könyvszerző, divatszakértő, Csalár Bence legújabb önismereti könyve.

Lukács Zsófia

– Olyan nehéz röviden összefoglalni mindazt, amit egy ilyen könyv képes adni nekem szerzőként. Amikor tavaly belevágtam, biztos voltam benne, hogy minden tekintetben szeretnék fejlődni, egy sokkal személyesebb kötetet terveztem kiadni a kezeim közül. A kiindulási pontom ez volt: a fenntarthatóság tudatosság, a tudatosság önismeret – fogalmazott az író.

Hozzátette, hogy az az ember, aki szereti a testét, elfogadja magát élete minden szakaszában és ismeri a saját igényeit, képes tudatosabb (divat)fogyasztóvá válni. Túlzás nélkül: a "Stílustérkép" megváltoztatta az életemet, gondolkodásmódomat és látásmódomat a divat és stílus összefüggéseinek megannyi aspektusából nézve.

Arra is kitért, hogy többek között olyan szakemberekkel kooperált a könyv oldalain, mint a nemzetközileg elismert divatpszichológus, Shakaila Forbes-Bell, aki például a Vogue Education program keretén belül tart workshopokat a fogyasztói magatartás mögött meghúzódó pszichológiai motivációkról. – Bizony a téma mindannyiunkat érint, elvégre a világ minden pontján jelen van az öltözködés. Ismerd hát meg stílusod szélességi és hosszúsági fokát! Ideje, hogy felismerd: az önellenőrzés cselekvés nélkül haszontalan – emelte ki Csalár Bence.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában