Nool.hu podcast

2023.05.17. 15:38

Mitől javulhat a testünk iránti szégyenérzet? – tanácsokat ad a gyarmati szakember (podcast)

A férfiak és a nők is szoronganak, amiért nincs tökéletes úgynevezett „beach body-juk”. A balassagyarmati Csalár Bence a kortárs magyar divat és a fenntartható divat témájában kutat, ír és országszerte tart előadásokat.

E-L. Zs.

Csalár Bence praktikus tanácsokkal látta el olvasóinkat

Forrás: Nool

Számos hazai és nemzetközi magazinban megjelent már írása, emellett pedig a jövő generációjának adja át tudását többek között a Budapesti Metropolitan Egyetem oktatójaként, valamint a Werk Akadémia divatszakértő képzésének szakvezetőjeként.

Portálunknak arról számolt be, hogyan és miért kezdett el foglalkozni a témával, illetve arról is beszélt, hogy a testünk iránt érzett szégyenérzet vajon mitől javulhat, hogyan tudjuk elfogadni magunkat és pozitívabban gondolkodni.

Hangsúlyozta, hogy a közösségi média toxikus hatását a testképre mindenkinek helyén kell kezelnie, hiszen fejben dől el minden. A divatszakértő mindenkit önmaga elfogadására biztat, hogy önfeledt nyarakkal és megannyi leendő emlékkel gazdagodhassunk.

Csalár Bence portálunknak megemlítette, hogy június 3-án Balassagyarmaton egy kiállításmegnyitó keretében találkozhatunk majd vele, ahol a palóc és a modernkori viselet is téma lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában