Kutyashow

2023.11.15. 19:01

Jövőre ismét Nógrádban rendezik meg az év első szabadtéri kutyakiállítását

Jövőre ismét szűkebb hazánkban startolnak el a hazai szabadtéri kutyakiállítások.

Veres Edina

Az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesülete (ENME) osztotta meg a Facebook-oldalán a hírt, amely szerint a napokban megjelent a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége (MEOESZ) 2024. évi rendezvénynaptára. Mint írták: a eseményidőpontok sorából kiderült, hogy jövőre ismét a nógrádi szervezet rendezi majd meg az első szabadtéri kiállítást, azaz a Salgótarjáni CAC Kutyashow-t, méghozzá március 16-án, szombaton.

„A tavaszi ünnepek kicsit átrendezték a szokásos időpontokat, így hát bátorságot kellett vennünk, hogy előbbre hozzuk” – olvasható az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesületének a bejegyzésében, amelyből az is kiderült, hogy a megszokottól eltérő kihívásokat igyekeznek majd kezelni. Emellett a posztban arra is felhívták a figyelmet, hogy két előnye is van a hagyományosnál korábbi időpontnak. Ezek közül az első, hogy a rendezvényt megelőzi egy munkaszüneti nap, a második pedig, hogy nem akkor lesz esedékes az óraátállítás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában