Nool.hu videó

2023.11.11. 20:07

Családi napot tartottak a gyarmati honvédelmi sportközpontban (videó)

A Balassagyarmati Honvédelmi Sportközpont családi napot rendezett szombaton a létesítményben, amelyre a család minden tagját várták, négytől 99 évesig.

Lászlók Judit

Családi napot tartottak a Honvédelmi Sportközpontban Balassagyarmaton. Fontos szerepet kapott a hagyományőrzők bemutatója is

Forrás: Nool.hu

Fotó: Vendel Lajos

A rendezvényt Csach Gábor, a város polgármestere és Bozó Tibor altábornagy közösen nyitotta meg. A résztvevőket a lőtéren lézerpisztoly-, légpuska- és lézerpuska lövészet, valamint íjászat várta, a tatamiteremben a blazepod- és a mini akadálypályát teljesíthették. Emellett az érdeklődők kipróbálhatták a Gripen repülőgépek szimulátorát és egy katonai Land Rover járművet is. 

Előbbiek mellett a múlt század jelentős hadászati eseményeit a 16-os Honvéd Hagyományőrző Egyesület és Tyekvicska Árpád történész elevenítette fel, a Balassi Rendvédelmi Egyesület vándorkiállítása pedig a balassagyarmati határőrség történetét idézte fel. A rendezvény végén azok között, akik az összes feladatot teljesítették értékes nyereményeket sorsoltak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában