Menetrendváltozás

2023.10.19. 10:14

Még rövidített útvonalon közlekednek a buszjáratok Salgótarjánban

A tervezettől eltérően október 19-én, azaz ma is folynak még a felújítási munkálatok Salgótarjánban a Somlyói úton, ami továbbra is érinti majd a városrészen a buszközlekedést.

Veres Edina

A Voláninform nevű Facebook oldal számolt be arról, hogy csütörtökön is rövidített útvonalon közlekednek majd a Somlyót érintő helyi buszjáratok napközben. A Volánbusz Zrt. honlapján elérhető tájékoztatás szerint október 19-én is érvényes, hogy 8 órától 16 óra 30 percig a Somlyó utat lezárják, így abban az időszakban a járatok nem térnek be Somlyóbányára. 

A helyi autóbusz-állomás és Forgách telep között közlekedő 2A, illetve a 27A jelű buszok esetében a Somlyó, hegyalja; Somlyóbánya, alsó; valamint a Somlyóbánya nevű megállók maradnak ki. A 2T jelű járat útvonalán a fent említettek mellett a Somlyóbánya, üdülőtelep alsó; a Somlyóbánya, üdülőtelep; a Somlyóbánya, felső; továbbá a Somlyó, forduló megállók sem fognak szerepelni.

Kiemelt fotónk forrás: Becsó Zsolt közösségi oldala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában