Vásár

2023.10.26. 08:38

Helyi értékek vásárával kovácsolnák össze a közösséget Balassagyarmaton

Első alkalommal szervezik meg a Palóc Placc elnevezésű helyi értékek vásárát a Palóc ligetben november 12-én, vasárnap 9-től 14 óráig.

Lukács Zsófia

A Palóc Placc egy olyan vásár, ahol balassagyarmati, vagy környékbeli tervezők, alkotók, dizájnerek egyedi, különleges, esetleg újrahasznosított termékeit vásárolhatják meg az érdeklődők, legyen az ékszer, gyertya, babakelengye, ruha, táska, de ugyanígy helye van a nógrádi gasztro manufaktúrák portékáinak is.

A Palóc Placc két balassagyarmati hölgy ötletnek köszönhetően valósul majd meg. – Szeretnénk, ha vásáraink helyi értéket képviselnének, célunk a Balassagyarmaton és a kistérségében élő, értéket előállító embereknek teret biztosítani, és ezáltal elérhetővé tenni portékáikat a nagyközönség számára – írták a szervezők a rendezvény közösségi oldalán.

További tervük pedig az, hogy a Palóc Placc egy vidám, közösségépítő, havonta megrendezésre kerülő rendezvénysorozattá nőlje ki magát, mert hisznek abban, hogy a vásár révén még jobban összekovácsolódnak a környéken élők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában