Rémséges ünnep

2023.10.30. 15:45

Hagyomány lehet a Madách halloweeni DÖK-programjából

Hagyományteremtő szándékkal szervezték meg a minap a madáchos Halloween-napot. A részletekről a salgótarjáni gimnázium diákönkormányzatának elnöke számolt be.

Nool.hu

– A programot a diákönkormányzat vezetőségével hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg, illetve azért, hogy színesebbé tegyük iskolás mindennapjainkat. Az osztályok előzetes feladatként kaptak egy filmrészletet, melynek történetét be kellett fejezniük írásban, és a zsűri több szempont alapján értékelte azokat. További programjaink a teremdíszítés, tökfaragás és a jelmezverseny voltak, ahol az osztályok megmérettették magukat – összegezte Szomora Martin DÖK-elnök.

Mint megtudtuk, a jelmezversenyt osztályszinten értékelték, viszont a három legkreatívabb jelmezt egyéni díjjal is jutalmazta a tanárokból álló zsűri.
–  Úgy gondolom, minden osztály kitett magáért, aminek nagyon örülök, és hiszek abban, hogy az elkövetkezendő években ez a program is hagyománnyá válik iskolánkban, és felkerül a madáchos diákprogramok listájára – fogalmazott Szomora Martin, akitől megtudtuk azt is, hogy a filmes verseny első helyezettje Oláh Balázs (9/B), a második Berki Virág (11/B), a harmadik pedig Fóris Andrea (12/A) lett.

A jelmezverseny egyéni díjazottjai (első és második helyezett)
A jelmezverseny egyéni díjazottjai (első és második helyezett)
Fotó: Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium / Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában