Civil mozaik

2023.10.17. 14:05

Civil mozaik: játékos kalandok vezetik a fiatalokat az önkéntesség világába

A Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ közös kalandra invitálja a diákokat Nógrád iskoláiból, akik játékos feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg a civil szervezetek tevékenységével.

Nool.hu

Tolnai Sándor, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szakmai munkatársa elmondta: október 18-án, szerdán, 10-14 óráig immár harmadik alkalommal hívják élere a Civil Mozaik névvel felruházott eseményüket. 

– Idén már tavasszal is megrendeztük a programot, amelynek célja ezúttal is az lesz, hogy a civil szervezeteket megismertessük a nógrádi fiatalokkal. Ennek érdekében együttműködünk a tankerülettel és a szakképzési centrummal is. Ezúttal a Salgótarjáni Civil Kerekasztal tagjai állítanak majd ki, miközben az érdeklődők játékos formában, vetélkedőkkel merülhetnek el a civil világban – tette hozzá Tolnai Sándor.

Kiemelte: emellett a programok a civil szervezetek közötti kommunikáció erősítését is célozzák, továbbá bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a különféle tevékenységi ágakban létrejött formális csoportoknak.  A programra 3-5 fős csapatok jelentkezését vártuk Nógrád vármegye általános- és középiskoláiból is, hogy a játékos feladatokon keresztül kalandozzanak a civilek világában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában