Top 10

2023.10.23. 06:50

Botrány, balesetek, letartóztatás – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Felrobbant egy kazán hétfőn este Bátonyterenyén.

9. Enyhébb földrengés történt a napokban Piliny és Egyházasgerge között, lakóházaktól mentes, dombos-erdős területen.

8. Két személygépjármű ütközött össze a 21-es számú főúton a mátraverebélyi körforgalomnál szerdán kora délután. A helyszínre a mentőket is riasztották, akik a balesetben érintett mind a négy személyt kórházba szállították.

7. Több mint 17 millió forint szabálytalanságot tártak fel a település közmunkaprogramjával összefüggésben, valamint költségvetési csalás gyanúja miatt tett feljelentést a kormányhivatal.

6. Az elmúlt napokban több sikeres akciót is végrehajtottak a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei, de olyan bűnelkövető is szerepel a listájukon, akire még jelenleg is vadásztak.

5. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a fiatalkorút és a társait, akik a városi vásárcsarnok több árusító bódéját feltörték, és onnan különböző értékeket vittek el.

4. Salgótarján belvárosában, a piac melletti zebránál gyalogost gázolt el egy személygépjármű pénteken.

3. Portálunk érdeklődésére Szőllős Alexandra, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elárulta, hogy két személyautó ütközött össze szerda délután Salgótarjánban, a Budapesti úton. 

2. Több balassagyarmati lakos is jelezte egy Facebook-csoportban, hogy az egyik helyi játszótéren rendszeresen botrányosan viselkedik egy férfi. Legutóbbi furcsa tevékenységét kamerával is rögzítették, melyet portálunkhoz is eljuttattak olvasóink. Az esetre reagált a rendőrség is.

1. A Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet osztotta meg a hírt, hogy dr. Szakács Zoltánné dr. Kadosa Ildikó, az intézmény addiktológia osztályának nyugalmazott osztályvezető főorvosa betegség következtében a napokban elhunyt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában