Nool.hu podcast

2023.10.18. 17:30

Több bűnözőt levadásztak, egyet pedig még keresnek a nógrádi zsaruk (podcast)

Az elmúlt napokban több sikeres akciót is végrehajtottak a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei, de olyan bűnelkövető is szerepel a listájukon, akire még jelenleg is vadásztak.

Angyal Eszter

Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk hírportálunkon, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a fiatalkorút és a társait, akik a városi vásárcsarnok több árusító bódéját feltörték, és onnan különböző értékeket vittek el. Szintén a napokban hajtottak végre egy másik sikeres akciót is a zsaruk: mint azt szintén megírtuk, a Készenléti Rendőrség járőri egysége intézkedett egy lengyel forgalmi rendszámú járművel és annak ukrán vezetőjével szemben október 13-án a déli órákban a 2-es számú főúton a honti elágazójában, aki közel egy tucat illegális migránst akart átcsempészni a magyar-szlovák határon.

Egy közlekedési bűncselekmény elkövetőjével szemben a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat. Az eddig ismeretlen tettes szeptember 20-án a Bátonyterenye-Kisterenye és Nagybátony közötti nyílt vasúti pályatest mindkét sínszálára betondarabot helyezett el, ezzel veszélyeztetve a vasúti közlekedés biztonságát és a vasúti szerelvényen közlekedők életét és testi épségét.

Podcast-beszélgetésünk keretében Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az online vásárlások közben felmerülő csalások veszélyeire is felhívta a figyelmet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában