Beleset

2023.10.18. 15:40

Két autó ütközött össze Salgótarjánban, az egyik benzinkút előtt

Baleset lassíthatja a forgalmat Salgótarján frekventált útszakaszán, a zagyvapálfalvai Orlen benzinkútnál.

Veres Edina

A rendőrök mellett a mentők is a helyszínen vannak

Forrás: nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Portálunk érdeklődésére Szőllős Alexandra, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elárulta, hogy két személyautó ütközött össze szerda délután Salgótarjánban, a Budapesti úton. Az esethez kiérkező tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyettes szóvivő azt is hozzátette, hogy a baleset helyszínére a mentőket is riasztották. 

Szőllős Alexandra kifejtette, hogy a két személyautó több sávot is elfoglal, így részleges forgalomkorlátozás várható a baleset helyszínén. Az esettel kapcsolatban a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta portálunkat, hogy Salgótarján belterületén, a Budapesti úton közlekedési beleset miatta forgalom lassulására, valamint rendőri forgalomirányításra kell számítaniuk az autósoknak. A sofőröket arra kérik, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek az adott útszakaszon.

A rendőrség arra is felhívta a figyelmet, hogy a sofőrök a Csokonai út felől tudják elkerülni az érintett útszakaszt.

A salgótarjáni karambollal kapcsolatban Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta a Nool.hu-t, hogy a helyszínre riasztott mentőegység három személyt könnyebb sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában