Összefoglaló

2023.10.09. 21:58

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. október 9.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon október 9-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

5,2-es erősségű földrengés volt Szlovákiában hétfő este, amelyet Magyarország több településén, köztük Salgótarjánban is érezni lehetett.

Felnőtt, gyermek, iskola és ifjúsági fogászati feladatok ellátására keresik a szakembert Salgótarjánban. 

Együtt könnyebb címmel szervezett szakmai napot a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ és a Dornyay Béla Múzeum és Bányászati Kiállítóhely hétfőn a megyeszékhelyen.

A skill-labor olyan szimulációs eszközökkel felszerelt egység, ahol orvosok és egészségügyi szakdolgozók, orvostanhallgatók és ápolóképzésben résztvevők gyakorolhatják a betegellátást, valósághű körülmények között.

Múzeumpedagógiai foglalkozáson vettek részt a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium tanulói a Dornyay Béla Múzeumban.

A nógrádi származású, jelenleg már a Fejér vármegyei Etyeken élő Tarnóczi Balázs egy szórakoztató, tartalmas oktató videósorozatot indított Vidékre házasodtunk címmel. 

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában