Összefoglaló

2023.10.14. 21:34

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. október 14.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon a hétvége első napján is, mutatjuk a legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreket!

Nool.hu

A salgótarjáni születésű Filkorné Botos Borbálát több bűncselekmény miatt is keresik a rendőrök.

Kerékpárost sodort el egy autó Salgótarjánban a Salgó úton, félpályán halad a forgalom mellett haladt a forgalom szombat délelőtt.

Hét közepén gyerekek hada fordult meg a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeumban. A kisebbek és a nagyobbak egyaránt bepillantást nyerhettek a régészet rejtelmeibe a Görbeország kincsei című kiállítás segítségével, majd például azt is megtudhatták, hogy mire használták annak idején az ételek ízesítésén túl a fűszereket.

A színes őszt, sokak kedvenc évszakját ünnepelte meg soron következő összejövetelén a Palóc Nők a Holnapért Egyesület Salgótarjánban.

Az elmúlt szezonban oda-vissza paprikás hangulatú meccset játszott egymással az SKSE és a Jászberény, így borítékolható volt, hogy idei első találkozójuk sem lesz izgalmaktól és harcos összecsapásoktól mentes.

Szeles Enikővel ezúttal arról beszélgettünk, hogy miért nagyon fontos a rendszeres testmozgás a 40 feletti nők és férfiak számára. Bizonyos életkor felett ugyanis már egyre nagyobb számban alakulnak ki például kopásos betegségek is, noha ki ne szeretné idősebb korára is megőrizni fittségét?! Jó hír, hogy van rá gyógyír!

Ahhoz, hogy kertünk a számára legmegfelelőbben merülhessen majd téli álmába, s tavasszal csodás pompájával ajándékozzon meg bennünket, elengedhetetlen, hogy bizonyos feladatokat ősszel elvégezzünk.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában