Beruházás

2023.09.13. 18:08

Több útszakasz is megújul Salgótarjánban – jelentős torlódásra kell számítani

Előreláthatóan szeptember 18-tól egészen október 26-ig nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végeznek a Közút munkatársai a megyeszékhelyen – közölte portálunkkal Lehel Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója.

Nagy Orsolya

Hozzátette: a szakemberek munkálatokat végeznek majd a Rákóczi út és az Állomás út között, amit előreláthatólag szeptember 18-án, hétfőn kezdenek meg és október 12-én, csütörtökön fejeznek majd be.

Ezen kívül a Somlyói út és a Dobó Katica köz útcsatlakozásánál lévő, a bal oldali buszmegállótól kezdődően egészen a végszelvényben lévő buszforduló kezdetéig is dolgoznak majd szeptember 21. és október 26. között a szakemberek.

Lehel Zoltán arra is kitért, hogy a munkavégzés ideje alatt a fenti útszakaszokon irányonként jelzőőrös, illetve irányonként jelzőlámpás forgalomirányításra, valamint jelentős torlódásra kell számítania a közúton közlekedőknek. Éppen ezért azt kérik a lakosságtól, hogy a munkavégzés ideje alatt, aki teheti kerülje el ezeket az útszakaszokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában