Jegyzet

2023.09.02. 12:35

Őszi zsongás

Nagy Orsolya

Biztos, sokan nem értenek velem egyet, de én már nagyon untam a tikkasztó hőséget. Egyszerűen nem tudtam megmaradni otthon, sehogy és sehol sem volt jó. Folyamatosan szakadt rólam a víz, nem kaptam rendesen levegőt és ingerült is voltam. Éppen ezért már nagyon vártam, hogy beköszöntsön az ősz és vele együtt a kellemesebb, hűvösebb levegő. 

Azonban nem csak ezért örülök ennek az évszaknak, ugyanis ilyenkor már tűkön ülök, hogy a lakást szebbé varázsoljam az éppen aktuális dekorációval. Barátnőmmel, aki szintén imádja az őszt és a Halloweent, már a nyáron rengeteg holmit kinéztünk és megterveztük előre, hogy miket készítünk, mivel varázsoljuk otthonainkat szebbé. Az igazat megvallva, nem is bírtam ki szeptemberig, már augusztus végén őszi színekbe öltöztettem a lakást, így most már igazán hangulatos. Vettem különféle dísztárgyakat, mint például sündisznót, gombát, de faleveles fényfüzért és ami a legfontosabb kellék, dísztököt is.

Mindezek mellett fontos kiegészítő az ajtókopogtató is, amelyen szintén az évszak jellegzetességei jelennek meg, de már a díszpárnák is magukra öltötték az őszi színeket. Már most alig várom, hogy Halloween legyen és tököt faraghassak. Nincs annál jobb, amikor a hideg időben, otthon bekuckózva a hangulatos és díszes lakásban megpihenhetek kedvenc könyvem társaságában. Azt pedig már most tudom, hogy novemberben várhatóan a karácsonyi dekoráció fogja lekötni a figyelmemet, amely az egyik kedvenc ünnepem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában