Egészség

2023.09.30. 15:05

Magyar bajnok gátfutóval mozdult Gyarmat a sportos programon (fotók)

Szombaton Szeles Bálint magyar bajnok gátfutóval rajtolt el a több évtizedes múltra visszatekintő Mozdulj, Gyarmat! A közös futást és kerékpározást sportos programok követték a Civitas Fortissima téren.

Lukács Zsófia

Szeles Bálint magyar bajnok gátfutó vezette fel a mezőnyt

Forrás: Nool.hu

Fotó: Lukács Zsófia

Balassagyarmat önkormányzatának szervezésével idén is  megrendezték a Mozdulj, Gyarmat! sportnapot.

A tömeg a kórház előtt gyülekezett, majd Blaskó-Perlaki Evelin segítségével a kicsik és nagyok is bemelegítettek és felsorakoztak, hogy futva, vagy kerékpárral szeljék át a város főutcáját. Medvácz Eszter ifjúsági referens indította a sportos csapatot, akik Szeles Bálint, magyar bajnok gátfutóval, Csach Gábor polgármesterrel, Gaál Dénessel, a GAMESZ vezetőjével és a Dózsa György Általános Iskola diákjaival az élen elindultak a Civitas Fortissima térre.

Sokan érkeztek két keréken a rendezvényre           
Fotó: Lukács Zsófia / Forrás: Nool.hu

A megérkezést követően a főtéren folytatódtak a sportos és egészségmegőrző programok, melyen bemutatkoztak a helyi sportegyesületek is. Egyebek mellett táncbemutató, hit edzés, jóga, torna idősebbeknek, pilates torna, kangoo jumps, funkcionális tréning, intervall edzés, step aerobik, salsation fitnesz, zumba fitnesz is várta az érdeklődőket az egész napos rendezvényen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában