Piknik

2023.09.07. 08:55

Ételkülönlegességekkel készülnek az első márkházi piknikre

Először szerveznek Pajta Pikniket Márkházán, ahol a gasztronómiai különlegességeket és a helyi pálinkát kiváló zenékkel is megfűszerezik.

Palchuber Kinga

Akár a naplementét is láthatják a piknik vendégei

Forrás: Facebook/Pajta Delikát&Bisztró

Ha hinni lehet az időjárás előrejelzésnek, akkor szeptember 9-én, szombaton még igazi nyárias idő várható, mely kiváló alkalmat ad egy kis piknikezésre. A szervezők – a Magyar Falu Programban létrehozott helyi Pajta Delikát&Bisztró, valamint a  Vidékünkért Egyesület – szinte ráéreztek arra, hogy mely napra tűzzék ki az első Pajta Pikniket. 

A márkházi étterem közösségi oldalán tájékoztatott, hogy a pajta mögötti réten 15-től egészen 22 óráig igazi gasztronómiai különlegességeket kóstolhatnak majd a látogatók, egyebek mellett nápolyi pizzákkal és pulled pork szendvicsekkel igyekeznek rabul ejteni az ízlelőbimbókat. Természetesen a finomságok mellől nem hiányozhat egy kis pálinka sem kísérőnek, így hát a hamisítatlan márkházi nedűk is az asztalra kerülnek. 

A piknikhez tökéletes zene is párosul majd, hiszen a budapesti Back To Basics (B2B) csapata és barátai – Benkane, Daniel Dash, Maksimbeat, Meszi, Used Disco – minőségi deep house és house csemegékkel gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Ha pedig az időjárás valóban nyárias arcát mutatja majd, akkor a vendégek akár egy csodálatos naplementében is gyönyörködhetnek majd a piknik alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában