Nool.hu podcast
2023.09.04. 17:21
Egészséges az otthoni fermentálás – a tarjáni tanácsadó elárulta a titkát (podcast)
Nyár végén, és az ősz kezdetkor rengetegen raknak el savanyúságot Nógrád-szerte. Sokan talán nem is tudják, hogy tartósítószer nélkül is lehet tökéletes a finomság. A szakember elárulta a titkot.
Nagy Orsolya
Sok nógrádi leginkább tartósítószert használ. Van azonban olyan módszer is, amelynél nem kell alkalmazni tartósítószert, ráadásul rendkívül egészséges, valamint hozzájárul, hogy az év bármely szakaszában elkészíthető és fogyasztható legyenek a finomságok. Ez nem más, mint a fermentálás. A módszerről, s annak egészségre gyakorolt hatásairól beszélgettünk Kovács Hetti salgótarjáni természetgyógyásszal és életmód tanácsadóval.
Nool.hu podcast
- Zene, tánc, képzőművészet: művészpalántákat nevelnek a salgótarjáni intézményben (podcast)
- Kész átverés: a nógrádi zsaruk mindent bevetnek a csalók ellen (podcast)
- Speciális oktatási igényű gyerekeket tanítanak: salgótarjáni szakemberek vallanak hivatásukról (podcast)
- Eperjes Károly bemutatta Szécsényben is Magyar Passió című filmjét (podcast)
- Zenthe Ferenc milyen ember volt a magánéletben? A salgóbányai születésű színészről a fia vall
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre